MOKYKLOS VEIKLOS ĮSIVERTINIMAS
Hey.lt - Nemokamas lankytoju skaitliukas
© 2024 Visos teises saugomos
Sprendimas: webmanija.lt
... / Galerija / 2015-2016 mokslo metų foto galerija / IŠVYKA Į KAUNĄ

Gana niūrų trečiadienio rytą (sausio 27d.) 5b klasės mokiniai, kartu su klasės vadove, išsiruošė laiką praleisti Kaune. Pirmiausia, padaryti rytinę mankštą ir naujų įspūdžių pasisemti nuvyko į Kauno Ledo areną. Ledo rūmuose skambėjo penktokų juokas, vyko šokiai ir įvairios lenktynės. Geros nuotaikos neužtemdė ir griūnant užsidirbtos kelios mėlynės. 
Daugelis mūsų yra matę ar buvę prie Kauno pilies, bet viduje... ne. Todėl, mokyklos suteikta galimybe, mokiniai pamatė ir pilies erdves: rūsį, kuriame vaidenasi, medžiotojų salę, su tikros meškos iškamša bei tuos stačius ir suktus laiptus, kuriais lipti buvo ekstremalu. Užlipus į aukščiausiąją salę laukė siurprizas – mokiniai patys iš molio gaminosi medalius, kuriuose raižė Kauno pilies sienas. Įspūdžių buvo daug!
Kadangi klasė labai sportiška, negalėjo praleisti progos nenuvažiuoti į batutų parką „Jump space“. Kelios valandos „saltų“, „bekų“ ir įv. šokinėjimų į kempinių baseiną ir mokiniai namo grįžo visiškai išsisėmę, o ir raumenys skaudėjo dar kelias dienas.
KlasÄ—s vadovÄ— Ligita KazlauskienÄ—
Gana niūrų trečiadienio rytą (sausio 27d.) 5b klasės mokiniai, kartu su klasės vadove, išsiruošė laiką praleisti Kaune. Pirmiausia, padaryti rytinę mankštą ir naujų įspūdžių pasisemti nuvyko į Kauno Ledo areną. Ledo rūmuose skambėjo penktokų juokas, vyko šokiai ir įvairios lenktynės. Geros nuotaikos neužtemdė ir griūnant užsidirbtos kelios mėlynės. Daugelis mūsų yra matę ar buvę prie Kauno pilies, bet viduje... ne. Todėl, mokyklos suteikta galimybe, mokiniai pamatė ir pilies erdves: rūsį, kuriame vaidenasi, medžiotojų salę, su tikros meškos iškamša bei tuos stačius ir suktus laiptus, kuriais lipti buvo ekstremalu. Užlipus į aukščiausiąją salę laukė siurprizas – mokiniai patys iš molio gaminosi medalius, kuriuose raižė Kauno pilies sienas. Įspūdžių buvo daug! Kadangi klasė labai sportiška, negalėjo praleisti progos nenuvažiuoti į batutų parką „Jump space“. Kelios valandos „saltų“, „bekų“ ir įv. šokinėjimų į kempinių baseiną ir mokiniai namo grįžo visiškai išsisėmę, o ir raumenys skaudėjo dar kelias dienas. Klasės vadovė Ligita Kazlauskienė